SignSignSignSign

Caffè Italia Caruso Blend - originální Italská espresso směs - čerstvě pražená a pravidelně doplňovaná na sklad

Caffè Italia Caruso Blend - originální Italská espresso směs - čerstvě pražená a pravidelně doplňovaná na sklad
Produktový kód: 11151220005
Dostupnost: Expedujeme do 48 hodin
Cena: 579 ,-
516.96 ,- bez DPH
+ -
Popis produktu

Caruso
Směs Caruso je složena převážně z nejlepších zrn Indické a Africké Robusty, s dlouho přetrvávajícím aroma a vyniká v šálku svou nádherně zlatavou a hustou krémou. Směs charakterizuje jasný chuťový profil sladké čokolády a lehce trpkého těla, zatímco přítomnost kolumbijské Arabiky dodává chuť lehké kyselosti a živosti. Je vhodná pro opravdové milovníky italského espressa a pro všechny ty, co zejména dnes marně hledají v kavárně takto výraznou a klasickou chuť. Směs neobsahuje žádnou ostrou a drsnou dřevitou pachuť, jako některé směsi připravené s větším poměrem nekvalitních odrůd robusty.

K výrobě všech směsí jsou použity vysoce kvalitní druhy výběrových káv, které prochází důkladnou vstupní kontrolou, čištěním, tříděním a následným laboratorním testováním. Každá směs bez ohledu na poměr složení jednotlivých druhů káv, musí vyhovovat a splňovat požadavky normy pro tradiční italské espresso.

Pro dlouhodobé a velkoobjemové odběry, při dodání celé technologie, nebo kombinace přípravy projektu na klíč nastavujeme individuální cenový program.

Objednávky zařazujeme do výroby vždy k 1. a 15. dni v měsíci, aby čerstvě upražená káva byla expedováno k odběrateli nejpozději v rozmezí 10-14 dní.

Parametry produktu
Hmotnost výrobku:
1.00

Asistence

GuruCaffé Vám nabízí asistenci prodeje 24/7

Doprava a platba

Podívejte se, jaké jsou možnosti platby a dopravy v našem e-shopu

Záruky

Všechny naše kvalitní produkty mají 2letou záruku
FaceBook - Guru-caffe.cz Instagram - Guru-caffe.cz