SignSignSignSign

Plně automatický profesionální stroj pro pražení kávy značky Sweet Coffee Italia model GEMMA s kontrolním panelem a mikroprocesorovým řízením - barva bílá

Plně automatický profesionální stroj pro pražení kávy značky Sweet Coffee Italia model GEMMA s kontrolním panelem a mikroprocesorovým řízením - barva bílá
Produktový kód: 1600502
Dostupnost: Skladem
Cena: 315 900 ,-
261 074.38 ,- bez DPH
+ -
Popis produktu

Plně automatický profesionální stroj pro pražení kávy značky Sweet Coffee Italia model GEMMA s kontrolním panelem a mikroprocesorovým řízením

Precizní zpracování celého zařízení, profesionílní strojařská práce a kvalitní komponenty, vynikající Italský design a špičková technologie v této cenové kategorii strojů.

Špičková technologie mikroprocesorového řízení cyklu s možností uložení do paměti stroje. Tím je zaručena opakovatelnost kvality, každé zcela stejně upražené dávky kávy. Ovládací panel je vybaven komponenty od primárního výrobce, pracuje prostřednictvím PLC, všechny operace pražení, s možností změny času a teploty až na maximum s výběrem z 10 různých programů, které umožňují pražení různých směsí nebo kávy jednodruhového původu. Celý systém také řídí předchlazení uvnitř bubnu a okamžitý odtah spalin - tzn. takřka okamžité zastavení pražícího prosesu (touto technologií bývají vybaveny řádově podstatně dražší stroje), přičemž konečné dochlazení zrn je v předním koši. Je vybaven nouzovým tlačítkem, které v případě potřeby zastaví ohřev a spustí prvek aktivního chlazení uvnitř bubnu stroje.

Může pracovat i v prostorech bez možnosti instalace komínového odtahu, a to ve spolupráci s externím motorovou filtrační jednotkou. Tato jednotka zajišťuje díky použití technologie frekvenčního měniče stabilní odtah spalin, což má také velký vliv na reprodukovatelnost jednotlivých pražících cyklů. V tomto případě opět komunikuje a spolupracuje s hlavní řídící jednotkou v součinnosti s jednotlivými fázemi cyklu pražení.

Interpolační multipolární zásuvka pro jednoduché a bezpečné připojení elektronického panelu.

Násypka zelené kávy z nerezové oceli bez okrajů přímo připojená k bajonetovému zařízení pro otevření a vsypu do pražicího bubnu.

Cyklonový systém pro odlučování kávových slupek a odsávání kouřových spalin.

Ruční zařízení k vysypání kávy v případě anomálií, jako je například výpadek elektrické energie.

Dochlazovací koš na kávu je vyroben z nerezové oceli AISI s integrovaným chladícím systémem, také ochranné pásmo komory a vizuální kontrolní dvířka s protizávažím.

 

Možnosti barevného provedení: perlová bílá, červená, sytě zelená, černá, hnědá a zlatá (ostatní barvy v odstínu RAL včetně individuálních požadavků dodáváno na zakázku)

Napájení: 230 Volts/50/60Hz

Příkon: 3,2Kw/ 3200W

Kapacita pro jeden pražící cyklus: 2 kg zeleného zrna

Chlazení: v bubnu s odtahem spalin, dochlazení v externím koši

Rozměry: 700mm x 760mm x 720mm

 

 

Parametry produktu
Příkon:
3001 - 3250 W
Barva:
bílá
Způsob použití:
Domácí i komerční použití
Ovládání:
manuální, poloautomatické, elektronické
Stav zboží:
nové
Hmotnost výrobku:
70.00

Asistence

GuruCaffé Vám nabízí asistenci prodeje 24/7

Doprava a platba

Podívejte se, jaké jsou možnosti platby a dopravy v našem e-shopu

Záruky

Všechny naše kvalitní produkty mají 2letou záruku
FaceBook - Guru-caffe.cz Instagram - Guru-caffe.cz