SignSignSignSign

Ruční mlýnek na kávu HARIO Canister C CMHC-4C CMHN-4

Ruční mlýnek na kávu HARIO Canister C CMHC-4C CMHN-4
Produktový kód: 1235090
Dostupnost: Expedujeme do 48 hodin
Cena: 1 479 ,-
1 222.31 ,- bez DPH
+ -

HARIO

Popis produktu

Ruční mlýnek na kávu HARIO Canister C CMHC-4C CMHN-4

Hario Canister C CMHC-4C je kvalitní japonský ruční mlýnek s keramickými mlecími kameny. Keramické kameny jsou výhodné zejména pro jejich dlouhou výdrž a snadnou údržbu. Celé mlecí kameny je z mlýnku možné vyjmout a umýt vodou, aniž by zrezivěly. Stejně jako u všech ostatních mlýnků Hario je možné i u tohoto nastavení hrubosti mletí v celém spektru - od nejhrubší na french press až po nejjemnější na tureckou kávu.

Namleli jste si příliš mnoho kávy? Nechce se Vám mlít vícekrát denně? U mlýnku Hario Canister C to není problém. Mlýnek má velkou spodní skleněnou nádobu na mletou kávu o kapacitě cca 120 gramů. Nádoba je opatřeba těsnící gumou, káva tak po namletí ztrácí pomaleji svou vůni a chutě.

Celý mlýnek dokrášlují použité materiály. Kromě spodní skleněné nádoby z kvalitního skla, použili v Japonsku dřevo a nerez. Mlýnek je tak velmi robustní a poctivě zpracovaný.

Co je součástí balení? skleněná nádoba na mletou kávu (připevněná k mlecímu mechanismu) mlecí mechanismum s keramickými kameny rukojeť návod a triky.

Technická specifikace: rozměry ø 110x190 mm, keramické kónické kameny, skleněný zásobník na kávu s pryžovým těsněním a kapacitou 120g

 

Parametry produktu
Typ mlecích kamenů:
kónické
Stav zboží:
nové
Hmotnost výrobku:
0.93

Asistence

GuruCaffé Vám nabízí asistenci prodeje 24/7

Doprava a platba

Podívejte se, jaké jsou možnosti platby a dopravy v našem e-shopu

Záruky

Všechny naše kvalitní produkty mají 2letou záruku
FaceBook - Guru-caffe.cz Instagram - Guru-caffe.cz