SignSignSignSign

Ruční mlýnek na kávu HARIO Clear Coffee Grinder MXR-2TB

Ruční mlýnek na kávu HARIO Clear Coffee Grinder MXR-2TB
Produktový kód: 1235061
Dostupnost: Skladem
Cena: 1 379 ,-
1 139.67 ,- bez DPH
+ -

HARIO

Popis produktu

Ruční mlýnek na kávu HARIO Clear Coffee Grinder MXR-2TB

Jste-li kávový fajnšmekr a hledáte opravdu kvalitní mlýnek zrnkové kávy, je pro Vás Hario Clear MXR-2TB tou správnou volbou. Robustní, designově velmi povedený mlýnek, vyrobený z průhledného plastu, obsahuje stejně, jako všechny ostatní mlýnky kávy Hario, kvalitní keramické mlecí kameny. Jejich výhodou je jejich dlouhá životnost a velmi snadná údržba. Při mletí dochází k usazování mastnoty z kávy a proto doporučujeme mlýnek pravidelně čistit. U tohoto mlýnku je možné vyjmout mlecí kameny a umýt je ve vodě, bez rizika zreznutí.  

Pro snadné mletí je mlýnek dodáván s přísavkou na spodní části. Díky ní lze mlýnek "přicucnout" k hladkému stolu či kuchyňské desce a mlít tak ještě jednodušeji. Namletá káva je uložena ve výsuvném šuplíku, který má kapacitu cca 40 gramů.  

Co je součástí balení? Mlýnek s vysouvacím zásobníkem na mletou kávu páčka mlecích kamenů průhledné víčko zásobníku zrnkové kávy návod a tipy.

Technická specifikace: rozměry ø 108x70x180 mm, keramické kónické kameny, zásobník na kávu s kapacitou 40g, s kotevní přísavkou na spodní části.

 

Parametry produktu
Typ mlecích kamenů:
kónické
Stav zboží:
nové
Hmotnost výrobku:
0.61

Asistence

GuruCaffé Vám nabízí asistenci prodeje 24/7

Doprava a platba

Podívejte se, jaké jsou možnosti platby a dopravy v našem e-shopu

Záruky

Všechny naše kvalitní produkty mají 2letou záruku
FaceBook - Guru-caffe.cz Instagram - Guru-caffe.cz